SKALNÍ MLÝN Reviews

Hotel ratings

77%
Good

by 32 reviews

  • Staff

    78%
  • Cleanliness

    85%
  • Equipment

    68%
  • Comfort

    85%
  • Value for money

    68%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 4.10.2020

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 4.10.2020

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Škoda že se nedodržuje večerka hlavně pro Poláky

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 19.9.2020

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Pokoje a ochota personálu vynikající , vzhledem k ceně by to chtělo vylepšit snídaně...kdyby byli možné večeře ,bylo by to super...jinak není co vytknout ..

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petr Kůstka

group of friends, 7.9.2020

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 27.8.2020

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Hotel Skalní mlýn je na pěkném, strategickém místě pro výlety do okolních skal. Hotel i pokoje jsou útulné a čisté. Pokojová služba pravidelně uklízela pokoj i koupelnu a dodávala čisté ručníky. Pokud hledáte ubytování na konci světa a to doslova je to hotel přesně pro vás.

  • Jedinou nevýhodou a zklamáním byly služby v hotelu. Nefungovala kuchyně což u 4hvězdičkového hotelu je opravdu katastrofa. Prý nemůžou sehnat kuchaře. Netušili jsme, že se večer po příjezdu nebudeme mít kde najíst. Byli jsme posláni do 3km vzdálených Teplic. Zoufalé!! Nejbližší obchod i restaurace jsou vzdálené 4km.Také si myslím, že nemít připojení na WiFi a vůbec signál k telefonu je v dnešní době opravdu velký problém. Hosté byli nuceni chodit 20m od hotelu na most pokud chtěli komunikovat s okolním světem. Tam se dal ještě jakštakš chytnout signál. I z těchto důvodů jsme ukončili pobyt v tomto hotelu o 2 dny dříve.

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 21.8.2020

Česká republika

  • Overall rating
40 %

(without text rating)

Personál
4
Služby
2
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Anonym

mature couple, 16.8.2020

Česká republika

  • Overall rating
56 %
  • Budova hotelu je velice pěkná ,s vkusným interiérem, v těsné blízkosti Metuje a na úplné periferii Dolního Adršpachu. Hezkou procházkou v celkem krátkém čase dojdete do Teplic nad Metují,odkud je vstup do skal a zároveň několik restaurací.Na ubytování chválím pohodlné matrace a dobrou kávu.Snídaně,která je v ceně noclehu hodnotím jako průměrné.

  • Hotel lemuje železniční trať a pokud akorát projíždí vlak, trochu to ruší.Krom snídaně v ceně v hotelu neseženete nic k jídlu a pokud vám to slíbí,rozhodně se raději zařiďte podle sebe někde jinde.V koupelně byla plíseň,což je pro jinak hezký pokoj škoda.Vzhledem k nemalé ceně za noc jsem na pokoji postrádala minibar.Hotel se potýká s nedostatkem kvalifikovaného personálu a celková atmosféra v hotelu byla dost mizerná.

Personál
4
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 11.8.2020

Čeština

  • Overall rating
36 %
  • Cena neodpovídá službám v hotelu.V hotelu se nevaří.

Personál
2
Služby
2
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Michaela

family with young children, 23.7.2020

Česká republika

  • Overall rating
36 %
  • Okolí hotelu je krásné.

  • Servis a přístup servisu je katastrofa! Na pokoji nebyly osušky ani ručníky, na recepci mi řekli že to není jejich problém, ale šéfa. Na pokoji prach, mrtvý hmyz. Restaurace- hodinu jsme čekali na jídlo při obsazení 3 stolů, 2x nám přinesli objednávky někoho jiného, opravdu chaos a velké zklamání k poměru ceny. Servírka na dotaz kdy se podává snídaně řekla - jeee to já vůbec nevím. Již se na hotel nevrátíme, bylo opravdu zklamání.

Personál
2
Služby
2
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Martina Bočková

single traveler, 9.7.2020

Česká republika

  • Overall rating
40 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
4
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Rostislav Šustr

mature couple, 5.7.2020

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Výborné místo na všechny strany.

  • Nedostali jsme informace o uzavření části příjezdu a museli jsme objíždět celé Adrspachy. Ještě nefungovalo vše v hotelu (servis)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 20.6.2020

Čeština

  • Overall rating
50 %
  • hezke misto,hezky zarizeno.

  • problem s umistenim pokoje s malymi detmi,dopredu avizovano deti umisteny v jine casti objektu,personal neochotny.

Personál
2
Služby
0
Čistota
2
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 14.6.2020

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Moc milá obsluha a personál. Hezký pokoj

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jindra

family with young children, 10.11.2019

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdenek

mature couple, 6.10.2019

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 22.9.2019

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • příjemné prostředí

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.9.2019

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Skvělá kuchyně.

  • Wi-Fi na pokoji nejelo.

Personál
10
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Dalibor Kovář

mature couple, 21.8.2019

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krásné prostředí a okolí hotelu, perfektní vybavenost pokojů, vstřícný a milý personál, čistota - prostě není co vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 16.8.2019

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Snídaně - za 250, - malý výběr, asi nefunkční kávovar - nebyly uzeniny , sladké pečivo, ap.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Ivana

young couple, 4.8.2019

Brno Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Čistý, útulný hotel, hodně parkovacích míst

  • Pokoje celkem malé, špatný vlakový přejezd, který ničí tlumiče auta

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6