SKALNÍ MLÝN Recenze

Hodnocení hotelu

77%
Dobré

dle 32 recenzí

  • Personál

    78%
  • Čistota

    85%
  • Vybavení

    68%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    68%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Michaela

rodina s malými dětmi, 23.7.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
36 %
  • Okolí hotelu je krásné.

  • Servis a přístup servisu je katastrofa! Na pokoji nebyly osušky ani ručníky, na recepci mi řekli že to není jejich problém, ale šéfa. Na pokoji prach, mrtvý hmyz. Restaurace- hodinu jsme čekali na jídlo při obsazení 3 stolů, 2x nám přinesli objednávky někoho jiného, opravdu chaos a velké zklamání k poměru ceny. Servírka na dotaz kdy se podává snídaně řekla - jeee to já vůbec nevím. Již se na hotel nevrátíme, bylo opravdu zklamání.

Personál
2
Služby
2
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 11.8.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
36 %
  • Cena neodpovídá službám v hotelu.V hotelu se nevaří.

Personál
2
Služby
2
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 21.8.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
4
Služby
2
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
2

Martina Bočková

jednotlivec, 9.7.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
4
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 20.6.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
50 %
  • hezke misto,hezky zarizeno.

  • problem s umistenim pokoje s malymi detmi,dopredu avizovano deti umisteny v jine casti objektu,personal neochotny.

Personál
2
Služby
0
Čistota
2
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jan Navrátil

jednotlivec, 17.3.2019

Znojmo Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Místo mlýn samotny a za 3100 dva dvoulůžkové pokoje?!no aspoň automat na kafe jeden malej do chodby....

  • Restaurace ,jídlo ,blbá káva až od dubna...trapnej minibar s 1 třetinou piva a a zahlid jsem snikrsku....5km záchrana u Vietnamce Vaska s vecerkou...ve Znojmě je za stejnou cenu v hotelu Prestige v ceně bazén sauna,bar non stop..a snídaně 100kc osoba ne jako zde na internetu 150...na místě 250parky a můžeme udělát vajíčka...dobrý no... rekonstrukce jistě stala balík...

Personál
2
Služby
2
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
2

Anonym

dospělý pár, 16.8.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Budova hotelu je velice pěkná ,s vkusným interiérem, v těsné blízkosti Metuje a na úplné periferii Dolního Adršpachu. Hezkou procházkou v celkem krátkém čase dojdete do Teplic nad Metují,odkud je vstup do skal a zároveň několik restaurací.Na ubytování chválím pohodlné matrace a dobrou kávu.Snídaně,která je v ceně noclehu hodnotím jako průměrné.

  • Hotel lemuje železniční trať a pokud akorát projíždí vlak, trochu to ruší.Krom snídaně v ceně v hotelu neseženete nic k jídlu a pokud vám to slíbí,rozhodně se raději zařiďte podle sebe někde jinde.V koupelně byla plíseň,což je pro jinak hezký pokoj škoda.Vzhledem k nemalé ceně za noc jsem na pokoji postrádala minibar.Hotel se potýká s nedostatkem kvalifikovaného personálu a celková atmosféra v hotelu byla dost mizerná.

Personál
4
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
4

Antonín

dospělý pár, 21.6.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Prostředí, klid

  • Na celý hotel byl jako personál dva lidé a z toho jeden člen personálu vypomáhal na hotelu Javor. S tím se tedy pojila i kvalita služeb. Pan kuchař a číšnice, která byla zahlcena dalšími úkoly byly skvělí a snažili se vyjít ve všem vstříc, ale vést hotel ve dvou lidech je opravdu málo. Hotel prezentujete jako čtyřhvězdičkový, ale tomuto zařazení odpovídali jen ceny. Nevím co si mám myslet o tom, že když jsme do hotelu přijeli v pondělí po třetí hodině, tak hotel byl zcela prázdný, vítala Vás jen cedule, že restaurace je z provozních důvodů uzavřená a musíte čekat, až někdo přijde a ubytuje Vás - toto bych spíše očekával někde na ubytovně podřadné kvality. Hotel je pěkný na krásném místě, ale pokud znovu navštívím tento kraj obrátím se na jiné ubytování.

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jan Andrejs

rodina s malými dětmi, 28.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Krasne misto, jinak prumerne sluzby i prumerne jidlo...vzhledem k cenam naprosto neodpovida.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 4.10.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 27.8.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Hotel Skalní mlýn je na pěkném, strategickém místě pro výlety do okolních skal. Hotel i pokoje jsou útulné a čisté. Pokojová služba pravidelně uklízela pokoj i koupelnu a dodávala čisté ručníky. Pokud hledáte ubytování na konci světa a to doslova je to hotel přesně pro vás.

  • Jedinou nevýhodou a zklamáním byly služby v hotelu. Nefungovala kuchyně což u 4hvězdičkového hotelu je opravdu katastrofa. Prý nemůžou sehnat kuchaře. Netušili jsme, že se večer po příjezdu nebudeme mít kde najíst. Byli jsme posláni do 3km vzdálených Teplic. Zoufalé!! Nejbližší obchod i restaurace jsou vzdálené 4km.Také si myslím, že nemít připojení na WiFi a vůbec signál k telefonu je v dnešní době opravdu velký problém. Hosté byli nuceni chodit 20m od hotelu na most pokud chtěli komunikovat s okolním světem. Tam se dal ještě jakštakš chytnout signál. I z těchto důvodů jsme ukončili pobyt v tomto hotelu o 2 dny dříve.

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 16.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Snídaně - za 250, - malý výběr, asi nefunkční kávovar - nebyly uzeniny , sladké pečivo, ap.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 1.8.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • ubytování, čistota, ochota personálu,

  • malá denní nabídka jídel, jídlo navařené několik dní dopředu

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 26.5.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan Ludvík

mladý pár, 20.7.2019

Teplice v Čechách Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Nejvíce se mi líbilo, jak je hotel zrekonstruován. Klid na pokoji, nic od jinud není slyšet, pohodlí, krása, útulno. Dále obdivuji, kuchaře a recepcniho v jedné osobě, a celkovou trpělivost zaměstnanců s některými návštěvníky.

  • Nelibili se nám ceny za snídani a celkově stravu, tak že jsme se startovali jinde.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.9.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Skvělá kuchyně.

  • Wi-Fi na pokoji nejelo.

Personál
10
Služby
4
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Rostislav Šustr

dospělý pár, 5.7.2020

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Výborné místo na všechny strany.

  • Nedostali jsme informace o uzavření části příjezdu a museli jsme objíždět celé Adrspachy. Ještě nefungovalo vše v hotelu (servis)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 19.9.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pokoje a ochota personálu vynikající , vzhledem k ceně by to chtělo vylepšit snídaně...kdyby byli možné večeře ,bylo by to super...jinak není co vytknout ..

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Alena

mladý pár, 15.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Dobrý den,líbilo se nám domácké prostředí,příjemná obsluha,zachování stylu,zařízení ve dřevě.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Tereza

mladý pár, 14.7.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Kdo má rád klidné ubytování v přírodě, je to ideální místo. Moc se nám tam líbilo. Všichni byli příjemní a ve všem vyšli vstříc.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9