SKALNÍ MLÝN Recenze

Hodnocení hotelu

77%
Dobré

dle 32 recenzí

  • Personál

    78%
  • Čistota

    85%
  • Vybavení

    68%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    68%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 1.8.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • ubytování, čistota, ochota personálu,

  • malá denní nabídka jídel, jídlo navařené několik dní dopředu

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Sebastian

rodina se staršími dětmi, 31.7.2019

Belgie

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Andrejs

rodina s malými dětmi, 28.7.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Krasne misto, jinak prumerne sluzby i prumerne jidlo...vzhledem k cenam naprosto neodpovida.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Jan Ludvík

mladý pár, 20.7.2019

Teplice v Čechách Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Nejvíce se mi líbilo, jak je hotel zrekonstruován. Klid na pokoji, nic od jinud není slyšet, pohodlí, krása, útulno. Dále obdivuji, kuchaře a recepcniho v jedné osobě, a celkovou trpělivost zaměstnanců s některými návštěvníky.

  • Nelibili se nám ceny za snídani a celkově stravu, tak že jsme se startovali jinde.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Libor Hanzal

rodina se staršími dětmi, 19.7.2019

Znojmo Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemný a ochotný pán na recepci. Všude čistota, výborný pokoj, ochotný personál v restauraci. Příjemné prostředí i poloha. Jedno nepovedené jídlo na oběd (to není kritika, stane se všude) vyřešeno profesionálně (hodnotím velmi pozitivně).

  • Nemám co napsat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Antonín

dospělý pár, 21.6.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Prostředí, klid

  • Na celý hotel byl jako personál dva lidé a z toho jeden člen personálu vypomáhal na hotelu Javor. S tím se tedy pojila i kvalita služeb. Pan kuchař a číšnice, která byla zahlcena dalšími úkoly byly skvělí a snažili se vyjít ve všem vstříc, ale vést hotel ve dvou lidech je opravdu málo. Hotel prezentujete jako čtyřhvězdičkový, ale tomuto zařazení odpovídali jen ceny. Nevím co si mám myslet o tom, že když jsme do hotelu přijeli v pondělí po třetí hodině, tak hotel byl zcela prázdný, vítala Vás jen cedule, že restaurace je z provozních důvodů uzavřená a musíte čekat, až někdo přijde a ubytuje Vás - toto bych spíše očekával někde na ubytovně podřadné kvality. Hotel je pěkný na krásném místě, ale pokud znovu navštívím tento kraj obrátím se na jiné ubytování.

Personál
8
Služby
4
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

dospělý pár, 26.5.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 31.3.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Spravce hotelu byl uzasny clovek na spravnem miste!!!!

  • Snidane byla slabota

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jan Navrátil

jednotlivec, 17.3.2019

Znojmo Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Místo mlýn samotny a za 3100 dva dvoulůžkové pokoje?!no aspoň automat na kafe jeden malej do chodby....

  • Restaurace ,jídlo ,blbá káva až od dubna...trapnej minibar s 1 třetinou piva a a zahlid jsem snikrsku....5km záchrana u Vietnamce Vaska s vecerkou...ve Znojmě je za stejnou cenu v hotelu Prestige v ceně bazén sauna,bar non stop..a snídaně 100kc osoba ne jako zde na internetu 150...na místě 250parky a můžeme udělát vajíčka...dobrý no... rekonstrukce jistě stala balík...

Personál
2
Služby
2
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
2

Alena

mladý pár, 15.10.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Dobrý den,líbilo se nám domácké prostředí,příjemná obsluha,zachování stylu,zařízení ve dřevě.

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Tereza

mladý pár, 14.7.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Kdo má rád klidné ubytování v přírodě, je to ideální místo. Moc se nám tam líbilo. Všichni byli příjemní a ve všem vyšli vstříc.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Liliana Kružíková

mladý pár, 2.9.2011

Praha, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hezký pobyt, příjemný personál, celkově velká spokojenost.

  • Hezký pobyt, příjemný personál, celkově velká spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10